Paint gele

En blanding af unikke geler til dekoration af negle,

 

Base One Paint Gel Line består af 20 mættede farver med et dybt intensivt pigment. Disse produkter har stærkt dækkende egenskaber og tyk konsistens, hvilket gør dem gode til mange teknikker til dekoration af negle, for eksempel one stroke.

De gør det muligt at udføre præcise designs, unikke mønstre, så dine negle altid ser smukke ud.

 

Base One Paint Gel Line karakteriseres ved høj modstand mod mekanisk skade. Disse geler løber ikke og krymper ikke. På grund af intensiv pigmentering garanterer de ideel dækning. Paint gel efterlader sticky layer. Gelen er ideel til negle styling lavet med overførselsfolie, som påføres på et allerede hærdet design.

 

FUNKTIONER:

stor pigmentering
ideel dækkeevne
har sticky layer
tyk konsistens


Brugsvejledning: På en tidligere forberedt negleplade anbringes en lille mængde gel, og ved brug af en tynd neglelak børste eller pensel laves et design. hærd i 2 minutter i en UV lampe 36 Watt. I tilfælde af meget komplekse designs anbefales det at hærde fragmenter af negle designet. Med denne gel kan du kreere udførlige, konvekse former, til dette formål anvende et par tynde lag af gelen og hærd hvert lag separat. Gelen kræveaftørring  tørring med cleaner.