Soak off

Soak OffHybrid Gel Remover med olier fjerner superhybrid gele ved at løsne det og gøre det let at fjerne fra neglen. Væsken indeholder specielt udvalgte naturlige olier, som virker regenererende, styrkende, nærende og fugtgivende på neglepladen og neglebåndene.

 

Regenerer - Styrk - Beskyt

Væsken med olier til fjernelse af hybridgel indeholder en sammensætning af 3 naturlige olier: avocadoolie, druemostolie og grøn olivenolie. Det fjerner hybrid gelén og på samme tid tager sig af vores negle og neglebånd. Væsken beskytter neglen mod overdreven udtørring og vandtab, hvilket giver den rette fugtighedsgrad på grund af avocado og olivenolie.

Det understøtter næring af neglepladen og neglebåndene, og giver diskret glans efter fjernelse af hybridgel, på grund af drueolie og avocadoolie. Disse ingredienser indeholder EFA'er med dominans af oliesyre, beta-caroten, vitaminer: A, B6, D og E, lecithin, mineraler, kalium, calcium og phytosteroler. Olierne, især olivenolie, virker antiinflammatoriske, beroliger og fugter og trænger let ind i huden.

 

Væsken anbefales til folk, der efter at have fjernet hybridgele ikke laver ny manicure. Det efterlader en behagelig frugtduft på huden.

 

Funktioner:

indeholder en sammensætning af 3 naturlige olier: avocado, druesaft, grøn oliven
anbefales til mennesker, der efter at have fjernet hybrid gele ikke laver ny manicure
efterlader en delikat duft af sort drue på huden
beskytter neglen mod overdreven udtørring
nærer, giver diskret glans neglepladen
fugter
virker anti-inflammatorisk og beroliger


Anvendelsesform: Fugt en vatrondel eller aluminiumfolie remover wrap med væsken og sæt på neglepladen hvor der er hybrid gel, vent fra 7 til 10 minutter. Efterfølgende fjernes rester af hybrid gel ved hjælp af en rosenpind.