Base One Clear V 5g

Base One Clear V 5g

Pris fra 31,50 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Geléerne Base One blev skabt af den moderne opskrift, der producerer en ekstremt holdbar polymerkæde af gelmasse. Den passende justering af partiklerne gør massen stærk og fleksibel på samme tid med meget god vedhæftning til både spidserne og til den naturlige negleplade.

Base One Clear - V er en farveløs gelé med en lidt violet glød, perfekt til opbygning af neglen på tip samt på skabelonen. Uden problemer kan du blande elementer og kombinere det med andre geéler eller akryl. Medium tyk og selvnivellerende. Ved eliminering af acrylsyreproduktet opnåes en langt mere gunstig virkning på neglepladen end andre standard UV-geler.

 

FUNKTIONER:

Syrefrit produkt!
farveløs
medium tyk
høje selvnivellerende egenskaber
behøver ikke polering
enkelt-fase
 
SÅDAN SKAL DU BRUGe DEN: Spred geléen på neglepladen og hærd i en UV-lampe med en effekt på 36 watt i 2 min. Det øverste lag efter aftørring kræver ikke ekstra polering.

Base One Line er en enkeltfase linje, som takket være udviklingen fra de bedste produkter kombineret i de rigtige proportioner, kan den bruges i en trefaseproces.

Det første trin er et gelunderlag (fx Base Gel One Bonder), som øger geléns vedhæftning. Ideel til enhver form for negleplade. Geleén danner et beskyttende filter mellem neglen og geléen, der forøger vedhæftningen af ​​efterfølgende geléer. Anvendes udelukkende til gelé metoden.

Det hærdede gelélag af "Bonder" er en primer til det andet trin, som bygger laget: lavet med gel som Base One Clear - V. Det tredje trin er en gel som Base One Shining, som passer perfekt til tidligere lag og tilføjer skinne til neglene.

 

GELÉ TYPE: opbygning, skinnende

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt